3 důvody proč černobílé knihy

 

 

Stále váháte, jestli pořídit černobílou kontrastní knihu pro miminko? Tak konec váhání, tady máte několik důvodu, proč černobílá kniha od BabyBond.cz nesmí chybět ve vaši knihovně!

 

 

 1. VHODNÉ JIŽ OD 2 TÝDNŮ ŽIVOTA

 

Černobílá kontrastní kniha Farm Animals je vhodná pro čerstvě narozené miminka. Miminka vidí jen desetinu toho, co dospělý člověk. V prvních dnech miminka reagují na vysoké kontrasty bíle a černé barvy. Černobíle kontrastní knihy miminko zaujmou a povzbudí jeho touhu objevovat svět okolo sebe.

 

 2. PODPORUJE VNÍMANÍ

 

Černobílé kontrastní knihy podporují vnímání miminka a rozvíjejí zrakové funkce. Miminka začínají vnímat kontrastní prostředí, především černobílé předměty. Je proto dobré dávat dítěti k prohlížení různé hračky a předměty (například černobílou kontrastní knihu od BabyBond.cz) a to blízko k očím a pohybovat s nimi do stran, nahoru a dolů. Novorozenec má dobře vyvinutý uchopovací reflex, a jakmile hračku spatří, může ji chytit a prohlížet si jí.

 

 3. ROSTE S DÍTĚTEM

 

Knihy také rostou s dětmi, a to díky interaktivním samolepkám, které dítě přiřazuje k jednotlivým obrázkům. Jsou vhodné i pro starší děti. Má-li vaše miminko staršího sourozence, bude knížka ideální hrou pro jejich společné chvíle! Tyto samolepky dostanete ke každé knížce jako DÁREK!

 

No a těch důvodu by se našlo víc: 

4. POSILUJE POZICI NA BŘÍŠKU

5. STIMULUJE CITLIVOST ZRAKU

6. PODPORUJETE SLOVNÍ ZÁSOBU POVÍDÁNÍM O OBRAZECH V KNIZE 

7. POZITIVNÍ PRO VÝVOJ MOZKU

8. JE TO PROSTĚ GENIÁLNÍ KNIHA