Ideální dárek pro miminko aneb proč pořídit miminku černobílou knížku

 

Mnoho maminek, tatíků, tetiček a kamarádek neví, nebo netuší co pořídit jako dárek k narození miminka, nebo jenom tak pro radost a potěšení. Vždyť již maminka určitě všechno pořízené má, tak co koupit, abych dárek nebyl jenom za vyhozené peníze. Máme pro vás řešení. Černobílé knížky od BabyBond.cz jsou prostě geniální! A proč? 

 INSTA_19

 

 

 

Vstupte do světa tajemství, kde černá a bílá jsou nejzajímavějšími barvami na světě! Černobílé kontrastní knihy jsou ideálním dárkem pro malé miminka a mají svá speciální kouzla. Máte v ruce špionážní zařízení, které pomáhá rozvíjet zrakové funkce vašeho malého agenta nebo agentky. A teď, dovolte mi, abych vám prozradil, proč jsou tyto knihy tak geniální!

Černobílé knihy jsou vhodné již od 2 týdnů života miminka
Naše malé rekruty mohou začít trénink již ve svých prvních dvou týdnech života. Miminka vidí svět zcela odlišně než dospělí, ale právě černobílé kontrasty bílé a černé barvy jsou pro ně jako signál k akci! Černobílé knihy okamžitě zajímají a inspirují jejich touhu prozkoumat svět kolem sebe.

Černobílé knihy od BabyBond.cz rostou s dítětem.
Výcviková mise černobílých knih nekončí v kojeneckém věku. Díky interaktivním samolepkám, které můžete přiřazovat k jednotlivým obrázkům, knihy rostou spolu s vašimi malými agenty. A pokud máte starší sourozence, černobílá kniha bude dokonalou hrou pro jejich společné akce. Samolepky jsou naše speciální darovací výzbroj!

Černobílé knihy jsou skvělou pomůckou pro posilování pozice na bříšku.
Posilování pozice na bříšku je pro naše malé agenty klíčové pro jejich vývoj. Některé malé agentky a agenti mají tuto misi rádi, jiní ji považují za náročnou. Zde přichází naše černobílá kniha na scénu! Položte ji před vašeho malého agenta, a okamžitě bude chtít zvednout hlavičku, aby lépe viděl, co se skrývá na obrázcích. Tato činnost se brzy stane oblíbenou rutinou.

Černobílé knížky jsou pozitivní pro vývoj mozku dítěte.
Rozvoj mozku je nejdůležitější misí našich malých agentů, a černobílé knihy jsou jejich spojenci. Vědecké studie dokazují, že stimulace vizuálním materiálem s vysokým kontrastem je klíčová pro růst nových nervových spojení v mozku. Věřte nám, váš malý agent bude připraven na budoucí studijní mise!

Čtením černobílých knížek a povídáním o obrázcích v knížce také podporujete slovní zásobu dítěte.
Kromě zrakového tréninku černobílé knihy rozšiřují slovní zásobu malých agentů. Ačkoliv na začátku jde jen o zvuky zvířat, postupně se malí agenti naučí i jejich jména. A pamatujte, opakování je matkou úspěchu!

Černobílé knihy nejsou jen o designu.
Dokonce i ve světě špionáže jsou některé věci jednoduše nezastavitelné. Černobílé knihy nejsou jen o designu, jsou o podpoře zrakových funkcí, vnímání, rozlišovacích schopností a dokonce i pozitivním vlivu na vývoj mozku. Jsou to naše tajné zbraně v boji za lepší budoucnost našich malých agentů!

Vědecká opora
Vědecké důkazy nezklamaly - děti, které byly stimulovány kontrastními obrazy, mají vyšší předpoklady k výborným studijním výsledkům. Naše černobílé knihy jsou klíčem k budoucímu špionážnímu úspěchu vašich malých agentů.

Černobílé knížky jsou prostě geniální!
Černobílé knihy nejsou jenom knihami, jsou to špionážní zbraně pro rozvoj vašeho dítěte. Geniální, co říkáte? Podpořte svého malého agenta černobílými kontrasty a dávejte mu náskok v cestě k úspěchu!

Tak co, už víte, co pořídíte miminku jako dárek? My máme jasno! 

 

BABYBOND ČERNOBÍLÁ OBRÁZKOVÁ KNÍŽKA 

 slevomat_6a

 TO CHCI