Jak oznámit světu, že čekáte miminko

Těhotenství je velká událost a radost! Mnoho páru na 2 čárky na těhotenském testu čekají dlouho. A když už to konečně přijde tak nastávající rodiče čekají do třetího měsíce, aby tuto novinu mohli oznámit světu. Dnes jsme si pro Vás připravili pár tipů, jak originálně oznámit světu, že čekáte miminko:

 

1/ Těhotenské milníkové kartičky.

Čím častěji budoucí maminky volí těhotenské milníkové kartičky. Je to velmi praktické, protože sada obsahuje různé popisky, které napoví, co se děje. Můžete si tak udělat vtipnou fotku, nebo koláž podle vašich představ. S Našimi BabyBond kartičkami si můžete vybrat například popisek: “Budeme mít miminko!”, “Test byl pozitivní” nebo si můžete počkat na první prohlídku u doktora a pak použít popisek “Náš první ultrazvuk”. Další výhodou těhotenských milníkových kartiček je, že můžete celé své těhotenství zaznamenávat a pak si ho třeba vložit do alba - a to se hodí každé mamince, protože těch 9 měsíců uběhne neuvěřitelně rychle a vy si pak vůbec nebudete pamatovat, co kdy a jak bylo. BabyBond černobílé milníkové kartičky jsi můžete zakoupit v našem novém BabyBond setíku: Budeme mít miminko.

Insta 28_ prvni ultrazvuk 2

2/ Vyberte si fotku, která to poví za Vás

Další oblíbenou a častou možností je vybrat si fotku, která to napoví za Vás. Když nechcete fotit sebe, tak si můžete na internetu najít mnoho vtipných obrázku, které to poví za vás. Naší oblíbený obrázek je tenhle:

pregnant foto

 

3/ Darujte blízkým knížku pro děti

Jeden z originálních způsobů jak oznámit svým rodičům, nebo blízkým známým a kamarádům (budoucím strýčkům a tetám), že jste v očekávání je darovat dětskou knížku se vzkazem. Na něm může stát například: “Toto se bude hodit, když budeš číst vnoučeti”, nebo “Teto (strýčku), knížka pro společné chvíle na zahnání nudy”. Věřte, že bude chvilku trvat, než pochopí co se děje, ale o to upřímnější bude jejich reakce. Nevíte jakou knížku vybrat? A co třeba tu naši od BabyBond - koupit zde.

kniha 2_1

4/ Nestárnoucí klasika - malé botičky/bodyčko/hračka

Všechny věci určené miminku jsou roztomilé a hned napoví co se chystá. Či už to jsou malé botičky, ponožky, bodýčko, nebo hračka. Všechny tyto věci můžete použít ve fotce, nebo jich dát partnerovi/mužovi, kterému to chcete oznámit.

WEB Budeme mit miminko 2



Já na Vás jak se rozhodnete oznámit svému okolí, že čekáte miminko. Hlavní je, aby jste měli z toho radost a těhotenství jsi užili naplno.