Den Otců: Jak udělat tatínkovi radost aneb pohodový Den otců

Den Otců se slaví vždy 3. červnovou neděli. Tento rok to vychází na 21.6.2020. Den otců je svátek, který se moc neslaví a mnoho tatínků by určitě přivítalo, kdyby měli větší pozornost a volnost. Když si lámete hlavu nad tím, jak udělat tatínkovi radost, tak tady máte pár tipů, které zajisté každého muže/tatínka potěší.





Bobová dráha, motokáry nebo zábavný park

Adrenalin a trošku vzrušení. To je správný lék pro tatínky. Naplánujte výlet a navštivte bobovou dráhu, motokáry, nebo zábavný park. Zaručená zábava nejen pro malé děti, ale i pro ty velké.

 

Fotbal

Většina mužů miluje fotbal a všechno co k němu patří. Vezměte tatínka na fotbalový zápas jeho oblíbeného týmu. Pro děti to bude zážitek a pro tatínky potěšení. Nemáte možnost jít na fotbalový zápas - nevadí! Zorganizujte mini fotbalový zápas tatínků a dětí u vás na sídlišti - bude to jistě nezapomenutelný zážitek.

 


Minigolf nebo bowling

Když není fotbal to pravé ořechové, tak můžete zajít s dětmi na minigolf, nebo bowling. Trochu pohybu určitě žádnému tatínkovi neuškodí.

 

Výlet do přírody, nebo kempování

Výlet do přírody je správnou volbou pro všechny tatínky milující přírodu. Můžete jít na kolo, nebo jen na procházku po lese nebo třeba navštivte hrad. Pro velké nadšence naplánujte kempování pod stanem na celý víkend. Děti budou mít radost a o zábavu bude postaráno. Nebo si třeba postavte stan jenom na zahradě - někdy i tak málo stačí.

 

Udělejte mu masáž

Tatínkové tvrdě pracují aby mohli přinést penízky domů nejen na plenky a jídlo, ale i na všechny ty věci co nám dělají radost. Udělejme radost my jim a udělejte jim masáž, ať si trochu vydechnou. Zapojte děti a najděte věci, či by masáž mohla být zajímavější. Děti dokážou být vytrvalé a masírovat tvrdě.

 

Degustaci piva nebo vina

Alkohol nás přemohl :) V žádném případě nechceme podporovat pití alkoholu, ale mnoho tatínku určitě ocení tuto myšlenku. Udělejte tatínkovi malou degustaci piva nebo vína klidně i doma. Zaručeně bude tatínek milo překvapený. Nebo maminky - dejte tatínkům propustku na večer a ať si zajde na “jedno” s kamarády tatínky.


Nezapomeňte na jídlo!

Jídlo je základ všeho. Určitě nezapomeňte na dobré jídlo. Připravte tatínkovi jeho oblíbené jídlo, až si pochutná. Nebo můžete společně uvařit oběd/nebo večeři, nebo naplánovat grilování. S plným bříškem je svět hned krásnější!

 

Krásný pohodový den tatínků! Věříme, že si den společně užijete s úsměvem na tváří.