Novoroční přání

Hurááááá je tu nový rok!

Je to čas, kdy jsi v hlavě procházíme, co se nám podařilo a na co jsme hrdí, ale i to co se nám nepovedlo, nebo bychom radši na takové věci zapomněli. A tu nastává moment, kdy vždy začátkem roku si mnoho z nás dává předsevzetí, které často krát nedokáže splnit. Dychtíme touhou něco změnit, s čím jsme nebyli spokojeni. Pokud chcete něco změnit, je nejlepší začít hned! Nepotřebujete nový rok, nebo nový měsíc, pondělí… Začněte!

to-do-list

 
Máme pro Vás tipy na novoroční předsevzetí přání, které určitě zvládnete a slibujeme, že bolet to nebude!
 
 
1. Víc času pro sebe! Je důležité, abychom si udělali čas na sebe. Spokojená maminka znamená spokojené miminko! Budete mít více energie a mnohé situace zvládne s lehkostí.

 

2. Hlídačka nebo uklízečka? Mnoho z nás často říká “já to zvládnu sama”. A tomu fakt věříme. My ženy jsme prostě mega silné a dokážeme i nadpřirozené věci. Ale upřímně :) kdyby nám raz za čas někdo pohlídal děti, nebo uklidil byt, byl by život o něco hezčí :) Můžete poprosit babičky, nebo kamarádky nebo v dnešní době je možné využít placené hlídačky a uklízečky - Využijte to!

3. Daruj úsměv. Zvolte si jeden den, kdy se budete na všechno a všechny usmívat. Garantuji Vám, že na tento den nezapomenete! Je to totiž řetězová reakce, kdy se vám úsměv bude vracet a postupně nabíjet energií. Večer před spaním se budete cítit božsky.

4. Zdravá strava a pohyb. Abychom se dobře cítili je potřeba jíst ty správné potraviny a je potřeba se hýbat. Těžká jídla způsobují, že se častokrát cítíme unaveně a nejraději bychom leželi na gauči. Pohyb je základ. Uvolňuje hormon štěstí. Není potřeba navštěvovat posilovny, stačí když budeme pravidelně chodit na procházky, do přírody, na výlety. Nebo len tak zablbněte s dětma.

5. Čas pro manžela/partnera. Jako maminky mnoho času věnujeme dětem, ale zapomínáme na to, že máme své muže, kteří také potřebuji svou péči ;) A spokojený muž, dělá spokojenou ženu a spokojená žena-maminka, dělá spokojené miminko :) Tak choďte na večeři, nebo do kina, nebo...?

6. Dobrý skutek. Vždy když budete moct, udělejte dobrý skutek, jen tak pro radost. Věřím, že se budete cítit dobře, že jste někomu pomohli a věřím, že dobré věci činí dobro. Můžete se seznámit se skvělými lidmi, nebo poznáte věci okolo sebe, které byste jinak nepoznali.

7. Naučte se říkat NE! Můj syn se naučil slovíčko NE dřív než slovíčko ANO :) Je to vtipné, protože děti přesně vědí co chtějí a co ne. A my dospělí mnoho krát víme, co chceme, ale bojíme se někoho odmítnout a potom děláme věci, které vůbec nechceme. Zkuste říct NE na to, co Vám není příjemné. Uleví se Vám!