První Valentýn ve třech

 

 

Valentýn je za dveřmi a vy si stále víc uvědomujete, že už nejste s mužem/partnerem sami - doma je totiž malý človíček, který Vám otočil život vzhůru nohama. Je jasné, že byste to za nic nevyměnila. Ale víte, že Valentýn už nikdy nebude takový jaký byl. Nezoufejte! Teď je ten správný čas nastavit nové tradice a užít si rodinného Valentýna pěkně pohromadě! Jak na to? Mrkněte na naše tipy, které Vás možno budou inspirovat.

 

 

Chtělo by to KLID

Valentýn má lidi sbližovat, takže stres, hádky a výčitky radši zahoďte za hlavu! Když se budeme stresovat, že nemáme dárky, navařeno, nebo uklizeno, tak nikomu nepomůžeme. Děti stres dokážou vnímat, takže díky Vám můžou být mrzuté nebo uplakané. 

 

Chtělo by to ÚSMĚV

Úsměv je lék na všechno. Zahoďte své starosti a užijte si společný den. Smějte se, blbněte s dětmi, hrajte se, zpívejte - jednoduše užívejte společné chvíle. 

 

Chtělo by to něco SLADKÉHO

My ženy rády sladké - to je přece ihned jasné! Když máte větší děti tak můžete společně upéct zdravé sušenky ve tvaru srdíček (tip: ovesno-jablečné sušenky bez cukru můžou i malinké dětičky).  Když máte doma malé miminko, které ještě nemůžete zapojit do pečení, tak to vůbec nevadí. V případě, že už dáváte příkrmy, můžete mu dát ovocnou kapsičku, nebo ochutnat něco nového. (záleží na věku dítěte). 

 

Chtělo by to  společné AKTIVITY

Naplánujte si společné aktivity ve třech. Běžte na procházku, čtete knihy, podívejte se na pohádku, vytvořte valentýnky… Představivosti se meze nekladou. Záleží co máte radí!

 

Chtělo by to společnou VEČEŘI

Dobré jídlo je základ :) Uvařte nebo si objednejte to co máte rádi. V případě, že už Vám dítě jí samo, nechte ho se s jídlem hrát - na Valentýna je všechno dovoleno! 

 

Chtělo by to  DÁREK

Dárky bychom si neměli dávat jen na Valentýna. Obdarovávat se můžeme po celý rok - jen tak z LÁSKY. Dárek na Valentýna u nás není nutností, ale když můžeme udělat někomu radost, tak proč ne? A kdo než děti jsou ti, kteří se nejvíc těší každé drobnosti. Správné dárky vyčarí úsměv na tváři a dítě potěší. Dobrý dárek může dítě něčemu naučit, například jako naše černobílá obrázková knížka “Farm Animals” pro ti nejmenší dětičky! 

 

 

 

Máme pro Vás dárek! Využijte Valentýnské slevy a pořiďte svému miminku knížku, nebo BabyBond setík za zvýhodněnou cenu. Zažijete s miminkem spoustu krásných společných chvil. Pomozte mu prozkoumávat svět zvířátek!

 

A co ROMANTIKA?

Nikdy jsme nebyli nějak romantický, takže žádné svíčky, dárky ani růže nebyla potřeba. Co u nás fungovalo a dodnes funguje je: když dětí zaspí, vlezeme si společně s mužem/partnerem do vany ;). Partnerovi/mužovi darujeme jednoduše sami sebe, co víc si může přát! ;)

 

 

 

Krásného rodinného Valentýna!